563452.jpg
Talossa vietetään parhaillaan Selman synttäreitä, joilla Selmasta kasvaa taapero, mutta Sivi ei osallistu niille, sillä hänellä on parempaa tekemistä puutarhassa. Tuholaisarmeija on hyökännyt Sivin armaalle kasvimaalle! Niinpä Sivi on rynnännyt häätämään tuholaisia. Siviä kuitenkin puraisee harvinainen viherpunkki, mikä saa aikaan outoja asioita.
563458.jpg
Sivi on siis muuttunut kasvisimiksi. Kaiken lisäksi, hän on taas raskaana. Ihan kuin kehdossa nukkuva Selma ja kohta syntyvä pikkuinen eivät olisi tarpeeksi, kaipasi Sivi ilmeisesti taloon lisää pienokaisia. Niinpä Sivin sylissä komeilee pikkuinen Mirjami-taapero, joka on siis luonteeltaan äitinsä kopio. (Tämän jälkeen latasin raskausvaatehackin, joten jatkossa odottavat naiset esiintyvät tutuissa arkimekoissaan.)
563469.jpg
Sivillä on nyt hyvää aikaa opettaa Selmaa, kun nukkumisesta ei tarvitse huolehtia ollenkaan. Joonas suhtautuu tällä hetkellä erittäin hyisesti Siviin ja hänen pahin pelkonsa onkin, että hänestä itsestäänkin tulee vihersim.
563482.jpg
Sivi saikin yllättäen kaksoset! Heistä ensin syntynyt tyttö sai nimen Kaarina ja hänen veljensä ristittiin Kaarleksi. Jotain tekemistä kaksosten saannin kanssa saattoi olla myös Piritan teiniytymissyntymäpäivillä tarjotulla juustokakulla...
563508.jpg
Nyt kun Sivi oli synnyttänyt, uskaltautui Joonas ottamaan Sivin vihersimeyden puheeksi. Hän oli jo hyvissä ajoin hankkinut ennustajaeukolta vastalääkettä, mutta kuultuaan Sivin vauvauutisista, hän ei ollut uskaltanut antaa sitä Siville. Nyt hän kuitenkin rohkaisi mielensä ja lahjoitti pullon Siville kauniissa paketissa.
563505.jpg
"Sivi kulta, sinähän tiedät mitä kasveille tapahtuu syksyllä", Joonas aloitti ja kertoi sitten mitä pullo piti sisällään. Ohi kulkenut susi ei oikein taida pitää siitä, että Sivistä tulisi taas normaali simi.
563533.jpg
Sivi päättää kuitenkin luottaa Joonakseen ja kulauttaa hehkuvan juoman kurkkuunsa. Se polttaa Siviä kuin tuli, mutta Joonas katsoo tyynesti vieressä.
563536.jpg
Tervetuloa takaisin Sivi! Susi on selvästi raivoissaan Joonakselle.
563540.jpg
Näillä Selman syntymäpäivillä Sivi päättää olla mukana. Olisit Sivi vain osallistunut viimeksi, silloin oli sentään kakkua tarjolla, nyt saat tyytyä lainehtivaan vessanlattiaan.
563550.jpg
Selmaa seuraavana päivänä kasvaa Mirjami, ei miksikään hirveän kauniiksi neidoksi, mutta vihersimien mittapuulla varsin hyvännäköiseksi. Ehkä Mirjami itse ei pidä ulkonäöstään ja piilottelee siksi lehtipilvessä. Kuvassa on myös ensimmäistä kertaa Piritta teini-ikäisenä, tavoitteeksi hänelle tuli perhe ja elinikäiseksi toiveeksi päästä huippuopettajaksi.
563557.jpg
Tässä ääretömän huono kuva kaksosten kasvusta, mutta kyllä siitä olleellisin käy ilmi. Mirjamin käsittelyssä kasvavasta Kaarlesta tuli kaksonen pisteillä 1-10-7-2-7. Kaarina sai pisteitä 6-7-3-6-3 ja horoskoopiksi valikoitui härkä.