Tämä legacy on siis keskiaikainen legacy ja sen näyttämönä on pieni Koivulan kylä. Pisteitä en laske ja saatan muutenkin vähän joustaa legacyn säännöistä. Ainakin olen käyttänyt sovellusta, että pelattavien simien kanssa saa mennä naimisiin (mutta en ole pelannut niillä yhtään) ja myös olen muuttanut tyttöjä pois kotoa ilman että he ovat naimisissa (puolusteluksi: talo oli täynnä). Tämä on eka nettiin laittama legacyni, joten jälki on sen mukaista ;) Olen pelannut peliäni jo kolmannen sukupolven teini-ikään asti, joten mitään korjauksia ei voi tehdä vähään aikaan. Seuraavissa osissa tarina pomppii aika pahasti, koska minulla ei ole kuvia kuin aivan tärkeimmistä tapahtumista. Pyytäisin että kommentoit, koska saan siten tietää lukeeko tätä joku :)
554148.jpg
Sivi on tavallinen nuori nainen. No, melkein ainakin. Hänen äitinsä oli 16-vuotias tullessaan raskaaksi, eikä suostunut ikinä kertomaan, kuka oli hänen lapsensa isä. Sivin äiti kuitenkin sairastui tuberkuloosiin, kuten moni muu kylässä, ja kuoli vain muutaman kuukauden kuluttua Sivin syntymästä. Niin Sivi joutui monen muun lapsen tavoin orpokotiin. 18 täytettyään Sivi pääsi pois orpokodista ja otti sukunimekseen Ursina, joka oli ollut hänen äitinsä nimi, ja päätti muuttaa vanhaan kotikyläänsä Koivulaan entiselle sukunsa omistamalle tontille. Rahaa hänellä oli vaivaiset 4800§ - kaikki mitä äiti oli hänelle jättänyt. Sivi on romantiikkatavoitteinen oinas pisteillä 7-4-3-6-5. Elämäntoiveesta musiikkiuran huipusta Sivi voi vain unelmoida.
554198.jpg
Sivi osti käytettyjä huonekaluja, ja saikin kaiken tarpellisen. Kallein hänen ostoksistaan oli vanha hevonen, jonka hän nimesi mielikuvituksellisesti Polleksi. (ja turha valittaa tuosta radiosta, olen ladannut soittorasian ajamaan samaa virkaa, mutta se ei suostu ilmestymään peliin)
554199.jpg
Sivi tarvitsi kipeästi rahaa, mutta ennen kaikkea hän tarvitsi miehen. Nämä kaksi oli helppo yhdistää lähtemällä Koivulan torille myymään olutta.
554200.jpg
Sitten Sivi huomasi Sen Oikean kävelevän torilla. Tämän hurmaavan nuorukaisen nimi oli Joonas Karsta.
554202.jpg
Sivi ei antanut hyvän tilaisuuden valua käsistään, vaan alkoi rohkeasti jutella Joonaksen kanssa. Pian Sivi uskalsi jo painaa aran suudelman Joonaksen suulle. Joonas kuitenkin lähti pian, eikä kertonut milloin he voisivat nähdä taas.
554203.jpg
Niinpä Sivi vietti pitkiä päiviä ja öitä olutta myyden ja rahaa keräten, hän olikin jo kerännyt rahaa ihan mukavasti.
554207.jpg
Siinä pelossa, ettei löytäisi enää Joonasta, Sivi alkoi hieroa tuttavuutta muiden miesten kanssa. Hän kuitenkin ajatteli Joonasta koko ajan ja tiesi, ettei olisi onnellinen muiden kuin Joonaksen kainalossa.
554209.jpg
Mutta onneksi Joonas tuli taas yhtenä aamuna torille ja Sivi pääsi hieromaan jälleen tuttavuutta hänen kanssaan.
554212.jpg
Itse asiassa Sivi pyysi Joonaksen kotiinsa, sillä hän alkoi olla väsynyt pitkän työvuoron jälkeen, mutta hän ei halunnut enää kadottaa Joonasta.554216.jpg
Tunnelma jatkuikin kiihkeänä ja lopulta Sivi sai Joonaksen muuttamaan samaan taloon kanssaan. Kihloihin he olisivat menneet heti, mutta kummallakaan ei ollut sormusta.554217.jpg
Kihlajaisista en saanut kuvaa, koska erikoistapahtumien kuvaus oli päällä, mutta tästä kuvastahan selviää kaikki oleellinen. Mainittakoon tässä välissä, että Joonas on mammonatavoitteinen, mutta aika moni varmaan tietää sen.
554219.jpg
(Naimisiinmenosta sentään on kuva ;)
Tahdon sanan jälkeen Joonas Karstasta tulee Joonas Ursina.554221.jpg
Joonas on ylpeä ihanasta vaimostaan, ja on heti esittelemässä tätä ystävälleen Benjaminille. Sivussa näkyykin jo vähän...
554222.jpg
...Joonaksen rahoilla rakennettua taloa. Sivin toiveesta pihalla on myös kasvimaa. Talo valmistuikin hyvään aikaan, sillä syysmyrskyt alkoivat juuri, kun Sivin ei tarvinut enää viettää öitään ulkosalla.
554225.jpg
Joonas esittää Siville toiveensa usean lapsen tehtailusta.
554233.jpg
Sivi ei ole lapsista niin innostunut, mutta lasten saantia edeltävät puuhat ovat hyvinkin hänen mieleensä. Tätä lajia talossa harrastettiinkin aika paljon.554228.jpg
Pian Sivi alkoi kuitenkin esittää odottavien äitien ensimmäisiä merkkejä sotkemalla ahkerasti WC-pönttöä.
554231.jpg
Miehen tapaaminen johtaa suudelmaan, suudelma avioliittoon ja avioliitto vuoteeseen, mikä johtaakin auttamattomasti tähän.